Minulla on aika mitättömän näköinen postilaatikkorivi pihani kulmassa.

Tuunasin siihen jo viime kesänä neulegraffitia.  Koko talven se palveli hienosti ja siinä olevat heijastimet toimivat oikeesti pimeinä iltoina auton valoissa ja eiköhän ollut aamupostin jakajalle ja yön lumiauraajillekin pikkasen turvallisempi tolppa.

Olin laittanut postilaatikon kylkeekin semmoisen vanhanajan kovamuovisen heijastimen liimalla kiinni.  Sekin tempautui lopputalvesta hankeen.  Nyt pitää kiinnittää uudelleen kun illat ovat jo pimenemässä.

Mutta haalistuihan se neulekin  ja korjasin roskikseen.  Yleensä en heitä neuletta roskikseen.  Siitä saan nykyisellään oivallisesti huopakivieni täytettä mutta tämä oli niin säiden runtelema että roskiin vaan !

Nyt uutta ilmettä laittamaan.  Kaivoin varastoistani keskeneräisiä virkkauksia, joista ei taida tulla jatkoa.   Niistä sitten tuunaamaan graffitia.

Ensin syntyi tämmöinen pala pylvään ympärille.  Siihen laitoin varastostani pari virkattua kukkasta.  Ja tietysti heijastimet eli nyt heijastinnauhapaloja luotellen sopivasti.  Taidan liimata sen viimetalvisen kovamuoviheijastimenkin laatikon kylkeen.

Pylvästä oli vielä koristelematta.

Jatkoin sitä virkkauspalalla, joka on aikoinaan tehty pikkutytön hamekappaleeksi.  Olen tehnyt muutaman liivimekon huovuttamastani kuvasta ja siihen ympärille vapaavirkkauksella mekoksi.  Nyt jäi kappale kesken ja lojui jo aika kauan etsien uutta muotoa.  Siis graffitiksi sopiva !!

virkattu liivimekon takakappale

Tämä kuva löytyi arkistostani.  Venlan liivimekko on tässä vielä alkutekijöissään.  Harmi että en löytänyt kuvaa valmiista mekosta – oli se niin hauskan näköinen ja ihan toimivakin.  Nyt mekko on kadonnut eli kait varastettu kun en saanut sitä takaisin VR;N löytötavaroista.  Matkustelen aika ahkerasti Venlan kanssa Järvenpää-Siilinjärvi väliä ja kerran se sitten unohtui junaan.  Sanottakoon tässä että olen melkein raivoissani koko Löytötavara -firman systeemiin.  Kaikki on ulkoistettu ja löydetty tavara tulee kalliiksi sai sen sitten takaisin tai ei.

Taidan laittaa vielä jonkin virkatun ”kukan” tuohon pylvään yläpäähän,  niitä löytyy valmiinakin.

Ja sitten muutamaan puistokuvaan Viron Tarttoon.  Siellä oli laitettu juuri isojen puiden ympärille neulegraffitia.  Hienosti näky !  Ja mielestäni ihan kauniit.

Neulekoneellahan näitä isoja syntyy.

Minullakin on vielä kone toiminnassa ja lankoja riittää….

..mikähän puu olisi sopiva ?