20171124_120312-1

Tänään 3.2. on Riistavedellä – 17 ja huomenna sunnuntai-iltamyöhäsellä aika paljon lämpöä enemmän kun laskeudumme lentokoneella Ugandaan.

Kohta lähden Kuopioon ja jatkan junalla Järvenpäähän. Lentomme lähtee  aikaisin su-aamulla, nopeasti koneenvaihto Amsterdamissa ja n. 12 tunnin lento Entebbeen.  Huh! Minulle kyllä pitkä paikalla istuminen on koettelemus ja tietää ahkeraa jalkojen venyttelyä .. tabletissa on mukana elisa-kirjat ja käsityö aina ehdottomasti messissä. Se on minun meditaatio-juttuni joka paikassa, taisi aikoinaan sitä olla synnyttäessäkin.

Odotan innolla matkaporukkamme tapaamista su-aamulla ja etukäteen olemme jo ”tavanneet” facebookissa omana ryhmänämme. Tämä kone on kyllä mainio vehje yhteydenpidossa kun monenlaista kyselyä on tullut etukäteen jo esille. WorldVisionin omat lähtijämme Mirkka ja Paula ovat olleet niin ihanat avussa. Koko lähtevä porukkamme jo tuttua vaikka en ole vielä kasvotusten nähnyt.  Parasta tietysti myös että Leena, hyvä ystäväni on matkassa mukana !😁

Tämä tekstaus on nyt ensimmäistä kertaa tabletillani (uusi tuttavuus) ja lopetan tällä kertaa tähän sillä saattaa tämä päivitys lentää taivaantuuliin niinkuin luulen käyvän eli saanko koko päivitystä edes näkyviin.  Opetellaan.

Vielä yksi kuva tähän loppuun. Sen otin käydessäni pikkutyttöjeni kanssa Eläintieteellisessä viime kesänä. Tämä ennakoikoon matkamme loppuvaiheessa olevia safariretkiä

20170827_123703

Mainokset