Tuli kaulahuivitilaus, omalta pojalta.

Hän on Arsenal-jalkapalloseuran fani ja tietää että äiti osaa oikeanlaisen huivin tehdä kunhan saa tarkat ohjeet.

Siis ei mitää omia desingn hörhöilyjä – ei mitään ylimääräistä, vain valkoinen ja punainen villalanka, oikeat raidan leveydet,  langan väritys ehdottomasti puhtaat.

20141117_071120_resized20141222_075837_resized

Langat ostin Tampereen Kädentaidot-messuilta.   Vaikka minulla on edelleen melkoinen lankavarasto, ei näin puhtaan valkoista sekä punaista löydy hyllyltäni.  Ja kaulaliinalangoilla on erityinen ominaisuus: ehdottoman pehmeää iholle ja vielä villaa.

En muista enää langan merkkiä mutta kuvan vyötteestä voi nähdä jotain tietoa.  Lanka oli tarkoitukseensa onnistunutta ja pituus sekä raidoitus saajallensa mieleinen.

Lanka oli tarkoituksella ohutta ja tein sen neulomakoneella kaksinkertaiseksi jotta ei rullaantumista tapahtuisi.  Keskelle neuletta tuli ”ura” eli jätin yhden silmukan  neulomatta.  Silleen sain huivin asettumaan kaksinkertaiseksi ja myös pysymään siten käytössäkin.

20141222_084208_resized

Hyvää Uutta Vuotta !

Liikunnan iloa Uuteen Vuoteen !

Itse olen päässyt 3 kertaa järven jäälle omasta rannasta luistelemaan ja sen oli parasta tässä vuoden viimeisinä päivinä.  Tänään, 31.12. sää suojaantui ja luulen että jäällä oleva lumi on jotenkuten kiinnittynyt jään pintaa ja voisikin kokeilla hiihtämistä.  Eiköhän nanopohajaiset sukset toimi jotenkin suojasäällä sillä liisterisuksia en aio käyttää.