Olen tehnyt kortteja ja jälleen kerran huomaan että pintojen rakentelu, piirtäminen ja vähän kirjoitteluakin on se mun juttu.  Tosin tätä tapahtuu aivan liian harvoin jotta taito kehittyisi toivotulla tavalla.

On tämä korttien syntyminen kevään merkkikin vaikka edelleen ilmat ovat tolkuttoman harmaita ja tosissaan pitää ottaa itseään niskasta kiinni jotta selviää ulos liikkumaan .  Suojaa on ..ja olen odotellut tähän asti vielä talven tuloa vaikka nyt jo maaliskuun eka päivä eli kevätkuukausi alkanut.

kortteja 021

Lintuaiheet on minulle nyt ”se juttu”.

Nämä kaikki lintukortit (valmiina jo paljon)  ovat menossa Järvenpään Villa Cooperiin myytäväksi hyväntekeväisyyslahjoituksena.  Lintu-aiheisia töitä myydään siellä toukokuusta lähten  ja kaikki tuotto tuloutetaan Helsingin Lastensairaala-hankkeelle.

Lintukuvat on tehty omakuvioiduista papereista  tai kankaspalasta ja kiinnitetty ompelukoneella konekirjoen kartongille, jonka ”nurjalle puolelle” syntyy hauskasti oma kuvansa.

Kortteihin tulee tekstejäkin, tässä mm:

kortteja 023

2014-02-24 kortteja2

Erilaisia korttimuotoja on tehty ja pieniä ”kirjasiakin” taitellen.  Näistä oli kuvia jo aikaisemmassa postauksessani.

kortteja 017

Tämä kortti on avattuna ja sen kannet olivat edellisessä kuvassa.

Akavrellipaperin olen ensin kuvioinut erilaisilla tekniikoilla

kortteja 015 kortteja 016

-haitarikortti siältä ja alapuolella kortin kannet

kortteja 013

kortteja 009

2014-02-24 kortteja1

kortteja 007

"kevät"- kortti 2014

Yläpuolinen kuva on taiteltu A4 kokoisesta maalauspaperista (ilman liimausta) ja todella helppo sekä hauska tapa tehdä omia persoonallisia kortteja.  Laitan tämän tekniikan linkin tänne jos vain löydän sen netistä.

Lopuksi lisää  kuvaa korttipohjista, joita olen askarrellut…

kortteja 020