Pitkästä aikaa tuli ommeltua.

Oli jälleen aika tehdä kirjallisia töitä eli tällä kertaa vuorossa vuosi ALV-ilmoituksen tekoa.  Kirjanpitokin oli ihan rempallaan.  Sitä aloittelin viikko sitten mutta kaikki muu duuni olisi paljon mukavampaa ja aloitin sitten kirjanpitoa välttäkseni ompelemaan.  Sitä on ollut tarkoitukseni tehdä jo pitemmän ajan mutta muut työt ovat menneet edelle.

Kirjanpito ei kiinnostanut ja eikun ompelemaan siihen lomaan.  Syntyi neljä paitaa Venlalle ja Lotalle, kolme mekko/tunikaa itselleni.  Kun alkuun pääsi kaavoituksessa ja homma oli hallussa, jälkeä syntyi.  Ai kun oli mukavaa saada ompelemassa  nopeasti valmista.  Toisin kuin menneellä viikolla kun aloitin veistosten tekoa eli tietysti niitä sarvia ja muita sarvipäitä.

paperitöitä ym ompeluksia 034

Olin joku aika sitten huomannut Marimekolla kauris-kankaan – ei tosin sarvipäistä mutta suloinen kuitenkin ja ihan minun värisenikin.

Toinen turkoosikangas oli jersey-neulosta ja siihen yksiväriseen aplikoin poron.  ´Kyllä on helppoa ja kätevää tuo liimaharson käyttö näissä neuloksissakin.

Kangasvarastoni on sellainen että aina inspiraation iskiessä löytyy joka lähtöön materiat.

poroaplikaatio tunikassani

paperitöitä ym ompeluksia 037

paperitöitä ym ompeluksia 042

paperitöitä ym ompeluksia 035

Ihana kirahvi kangas oli uutta ja siitä piti saada

Venlalle sekä Lotalle samanlaiset paidat.  Venla ei

pidä mekkoja eskarissa, tein sitten vähän pidemmän paidan ja Lotta taasen käyttää mekkoja (ei taida vielä kieltäytyä ), tein sitten mekon.

paperitöitä ym ompeluksia 036

Nämä kolme paitaa on kirpparilta ostettuja ja uudelleen kuositettu Venlalle.  Kelpaakohan ?

2013-02-10 paperitöitä ym ompeluksia

Kirjanpito ja ALV-ilmoituskin valmistui juuri ja pääsin päivittämään blogiani pitkästä aikaa.

Vielä kuvaa meenneen viikon parista työstä.  Olen niin panttereiden lumoissa kun pitkästä, pitkästä aikaa Leena Luostarinen on laittanut Helsinkiin näyttelyn upeista töistään.

Tein sitten niiden innoittamana oman pantterin sarvipäisenä.’

"Panttei, jolla kasvaa sarvet", pastelliliidut, musta pariisinpaperi

”Panttei, jolla kasvaa sarvet”, pastelliliidut, musta pariisinpaperi

paperitöitä ym ompeluksia 030

Paperiveistoksista lisää joskus myöhemmin.  Tässä on tarkoituksena tehdä oikea tuoli uudelleen oikeaksi tuoliksi ja se kestää sen tekeminen.

Mainokset