Kyllä nyt on paha mieli.
Viime maanantaina tuli kylmää vettä niskaan ja kunnolla.

Minne joutuvat kaikki se kerätty tieto, taito, mallit – kaatopaikalleko ?

Omat myyntitilitappiot eivät pahasti harmita mutta tämä kokonaisuus perusteellisesti vei ”jalat alta ”.  Kun yli 100-vuotias yhdistys on kerännyt, edistänyt käsityöperinnettämme, uudistanut erinomaisesti taitoamme niin harrastajille kuin ammattilaisille ja sitten tulee loppu.  Meille käsityöläisille konkreettisesti yllätyksenä mutta kuulin että kauan on tätä tilannetta jo pyöritelty yhdistyksen päättäjillä.

Kaikki alueen taito- ja käsityökeskukset lopettavat näinä päivinä – juuri ennen Joulumyyntisesongin alkamista !!!  Ja kaikki myyntitilitykset jäävät saamatta !!

Ja nämä keskukset  sijaitsevat tietääkseni:

Kuopiossa, Karttulassa, Vehmersalmella. Siilinjärvellä, Nilsiässä, Suonenjoella, Varpaisjärvellä ja Vesannolla.  -kaikki loppu !

Olen jo jonkin aikaa vähennellyt myyntitilejäni eri lahjapuoteihin.  Nyt se päätös vain vahvistuu.  On nimittäin tullut jo niin monta kertaa tappiota näissä tilityksissä.  Tuotteitani saa kohta enään vain minulta – kun tätä kysellään.

Ja harmittaa kaikkien keskusten työntekijöiden puolesta – voimia heille !

Yhtään kuvaa en saa tähän postaukseen mutta taidan laittaa kuitenkin yhden hautakuvan, jonka otin nyt syyskuussa Inarilla, Lapin kullankaivajien hautausmaalta.  Otin tämän kuvan sen kauniin herkkyyden tähden ja tarkoitukseni on tutkailla kaikkia vastaantulevia kiviä josko sydän sattuisi kohdalle.  Sen veisin omien rakkaitteni haudalle.

”kivisydän”