Olin vaeltamassa Inarin maisemissa.

Ruska-aika oli parhaimmillaan ja reissu kaikinpuolin onnistunut.  Kuvia tuli aika paljon.  Vaikka tämä blogini/kotisivuni ovat pääsääntöisesti kädentaitotekemistäni, on nyt vain laitettava näille sivuille muutama kuva Inarin reissustakin.  Siellähän tuli vastaan hienoa käsityötä kaiken muun luontoelämuyksen myötä.

Metsästä, Riutulan kylässä,  löytyi  lapsille ja meille muillekkin mukavan hauska vaelluspolku.  Joku veistäjätaiteilija oli tehnyt kymmenkunta kettuveistosta keloihin.  Kelot olivat maassa vielä pystyssä, ainoastaan sahattu n. 1½metrin korkeudelta ja siihen veistetty taitavasti kettukuvat.

Mukana oli hellyttäviä kettuperheitä.

Viimeiseksi vielä kuvaa oven kahvasta, joka olikin metsävessan ovessa, kettupolun sekä kodan vieressä.

Tällaisen olisin mielelläni löytänyt omaan kotiini mutta ei ollut sahaa matkassa ja ei kai noita saada luvatta edes ottaa maastostakaan.

Taidan laittaa vielä yhden maisema kuvan:

Kaikki kuvani olen  ottanut automaattikameralla.  Itse olen kuviini tyytyväinen vaikka soisin osaavani paremmin kuvaukset mutta joskus jotkut onnistuvatkin.  Facebookkiini olen laittanut muutamia maisemakuvia vaellukseltani, Inarin länsipuolelta, Riutulankylän seutuvilta, Muddusjärven rantamilta.

Siida- museo on hieno paikka – suosittelen !