Kievet ikkunassa Aleksanterinkatu 11

TORI-oon kaupungissa 2012 Lahden torilla ja ympäristössä, ulkona ja sisällä on menossa 2 viikkoa eli 1.9.asti.  Oma työni ”Painava onkin kevyttä, Kova onkin pehmeää” on sijoitettu Aleksanterinkatu 11, torin laidalla olevassa entisessä Eurokankaan liikehuoneistossa.

Nyt olen kotona Siilinjärvellä ja matkatessani Lahdesta /Järvenpäästä Savoon olo oli aika tyhjentynyt  eikä vähään aikaan taida tulla uusia kiviä..

Tänään jatkoin pitkästä aikaa ompelemista; pikkutytöille pipoja kierrätyskankaista ja itselle hametta vanuttuneesta villapaidata –  niistä sitten lisää seuraavassa postauksessa.

Mutta tulihan neulosjätettä ja jo ajattelin että hienoa materiaalia uusien kivien täytteeksi.  .. että näin..taitaa uusia kiviä syntyä jossain vaiheessa.

Olen käyttänyt kivieni täytteenä paljon kierrätysmateriaalia.  Kaikki vanhat tyynyni kotona sekä mökillä ovat menneet uusiksi ja vanhat pestyt tyynytäytteet siten kiviin.  Kotoa ja Innocumin ilmaisesta huoneesta on löytynyt vaikka kuin neulos/villajätettä silputtavaksi.  Lisäksi olen saanut ihanalta ystävältäni Mirkulta (huonekaluentisöijä) hänen jämämatskuaan.  Toki kivityynyissä on ostettuakin eli kaikki päällisvilla ja paljon vanua.  Styroxrouhetta yritin selvitellä viime talvena mutta en löytänyt kuin liian kallista ostettua.  Ei siis hyvä.