Lapsettaa edelleen… Melkein kuukauden vietin Venlan 6v. ja Lotan 1v. kanssa kesäpäiviä Järvenpäässä, Siilinjärvellä ja Nilsiässä.

Harmillisesti meidän pikkukuntamme lasten tapahtuma oli seuraavana päivänä pikkasten kotiinlähdön jälkeen.

Eilen aamulla koko porukka  lähtivät aamujunalla takaisin Etelää kohti.  Juna oli todella täysi johtuen viikonlopusta ja eniten, luulen niin, päivän ainoasta suorasta ja normaalista juna-aikataulusta Kajaanista Helsinkiin.  Kuopio – Pieksämäki välillä on ollut pitkään ratatöitä ja useimmat aikataulut ovat venyneet tolkuttomiksi lapsiperheitä ajatellen – on monia junanvaihtoja sekä bussiyhteyksiä välillä.

Mutta lapsettaa edelleen kun olin tänään, sunnuntaina perinteisellä Pikku-Maria kesäpäivillä Siilinjärven Pöljällä.

Tällä kertaa olin SPR:n ensiapuporukassa esitellen pienille tapahtumavieraille   ensiapujuttuja.  Otin paljon kuvia ja itse en esiinny siten missään muutoin kuin kameran takana.

Päivän ohjelma

Ohjelmaa oli monenlaista kolmessa eri paikassa ja lapsiperheitä oli liikkeellä runsaasti – hyvin mahduttiin kun luontoa oli ympärillä yllinkyllin eikä ajoittaiset pienet sateet paljoa haitannut.

Pikku-Marian eläinten maisemaa Siilinjärven Pöljällä

tällainen kartta tälläkertaa

laulua, laulueikkejä..

.. savipajaa- varmasti kiinnostava ja näkeehän sen kuvastakkin..

.. lisärekvisiittaa löytyi kun savielukoille rakennettiin kotia..

.. koti valmiina

Lopuksi kuvia SPR:n mukanaolosta lastentapahtumassa.  Olihan meillä oikeat EA-laukut mukana mutta onneksi emme tarvinneet niitä eli ei mitään tapaturmia ilmennyt.  Lasten iloksi jaoimme erilaista materiaa ja juttelimme mukavia.

demostraatiota

Hienosti järjestetty lasten tapahtumapäivä !

Ja olihan siellä paljon, paljon muutakin kuten valokuvausta, monia käsityöaskarteluja ja  mukana useita siilinjärveläisiä yhdistyksiä järjestelyissä kunnan apuna – ja kaikki ilmaista !!!!

Mainokset