Toivotamme hyvää Vanhan Vuoden loppua ja Uuden alkamista.

Joulu meni ja hyvin rauhallisesti minun osaltani.  Ulkoiluilmat olivat senlaatuiset että juuri tunnin kävelylenkin saimme tehdyksi päivittäin ja ehtihän siinä sitten lankavarastojaankin penkoa.

Tein sellaisen havainnon että jotenkin alkavat sukat, lapaset, sormettomat ym. semmoiset pyöriä käsissä, televisiosta filmejä katsellen… Näin on käynyt jo useampana Joulupyhänä.  On se niin rentouttavaa.  Vain ihania uusia lankoja ja helpohkot perusohjeet, joita sitten oman silloisen vireen mukaan ”koristelee”.  Ja ajatus saa lentää melko vapaasti.  No, näistä kuvaa joskus toiste.

Mutta käsityökerhoomme, Innocumissa:

Jatkamme edelleen jokaisen kuukauden ensimmäisenä maanantaina eli

2.1.2011  alkaen klo 16

Huopasaippuoita voisimme tehdä tulevana maanantaina.

Jos haluat näitä kokeille tai tehdä enemmänkin, tuo saippuat sekä käytöstäsi poistama sukka.  Minä tuon villoja.

Muutoin jatkamme neulomista, virkkaamista yms.   – Olisi myös kiva jos otat mukaasi jotain tekemääsi tai lahjaksi saamaasi käsityöjuttua, esiteltäväksi meille muilleki.

Huovutimme Venlan kanssa näitä  viime kesänä.  Hvyin onnistuu siis lastenkin kanssa.

Itse olen lopettanut Innocumissa huovuttamisen ja siirrän työhuoneeni kotiini.

Huh, huh, jo pari viikkoa olen siirtänyt nippeleitäni, nappeja, nauhoja, helmiä jotenkin uuteen uskoon ja työ jatkuu edelleen.

Paljon on töitä siirtynyt myös reputusmyyntiin =reilua alea – Vinnisoppiin sekä käytävälle.  Kaikki valmiit työni jäävät edelleen Vinnisoppiin myyntiin.