Tampereen Kädentaidot messut takana !

Työntäyteiset neljä päivää takana ja kotiinkin Siilinjärvelle pääsin terveenä sunnuntai-iltamyöhäsellä.

Ja hei, täällä olikin jo lunta – valkeutta pimeyden keskelle !

Pitemmittä kirjoitteluja- kuviin, jotka ovat pelkästään omalta pikkuruiselta osastoltani.  Muutenhan messuhallissa ei saa kuvat luvatta.

Tampereen Kädentaidot 2011

 

Aika samanlainen oli osastoni kuin viime vuonna.  Muutama uusi artikkeli oli päässyt matkaani Tampereelle.  Mutta kun talouttakin pitää ajatella (kalliit messupaikat ! ), ovat takuuvarmat kissa-aiheiset jutut aina mukana.  Kalat herättävät myös huomiota.

Messuilut olen hoitanut yleensä yksin ja nyt sain viimeiseksi päiväksi oikein ”tähti”-vieraita Järvenpäästä:  Pikku-Venlan, äitinsä Liisan ja Antin (toimi kuvaajana).  Venlaa en ollut nähnytkään jotain 3:een viikkoon ja haleista/rutistuksista ei meinannut tulla loppua.

Venlan ja mumman rutistukset

       Hulinat  ym. muotinäytökset saattoivat olla aika jännää Venlasta

mutta omat askartelut olivat jees Tampereellakin.  Eikä askartelumateriaali olisi ainakaan messuhallista loppunut, oli siellä niin paljon kaikkea ihanaa kädentaidot – materiaalia ostettavaksi.

messuesiliina

Messuesiliina on mainio vaatetus.  Siitä löytyy taskut kaikkein tärkeimmille tavaroille, jotka meinaavat olla kaikenaikaa hukassa messuillessa.  Edellisessä postauksessani – tarkoittaa seuraavassa tekstissä – kerroinkin lähtöaamun sessiosta kun tein tämän essun – tässä siitä kuva käytössä.

Tehtiinköhän tänä vuonna messujen kävijäennätys ?  Siltä ainakin minusta tuntui.  Kuulin monelta kävijätutultani että liikenne lähelläkään Pirkkahallia oli melkoista hidastelua.  Ja olihan tuota messuvierasta melkoisesti, olisi vain kauppa käynyt sen mukaisesti mutta eihän se niin mene – sanoo kauppias mutta hyvä mieli jäi kuitenkin.